Joúw bedrijf, joúw beeldmerk!

Holtien11 verdiept zich eerst in jou en in jouw onderneming en ontwerpt dan jouw huisstijl. Het begint bij een beeldmerk dat herkenbaar is en waardoor je eruit springt. Dit passen we toe in al je online en offline pr.
Holtien11 is het adres voor huisstijl, drukwerk en website.

Huisstijl

Je wilt dat jouw bedrijf herkenbaar is en eruit springt. Daarom nemen we het dna van je bedrijf mee in dat ontwerp. Noem het ‘vertalen’. De ambitie is immers een beeld dat precies bij je past.

Dat passende logo/beeldmerk is het uitgangspunt in het ontwerp van bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, advertenties en website.

Drukwerk

Voordat je materiaal naar de drukker gaat, moet het op en top voor mekaar zijn. Maar graag wel betaalbaar. Dus Holtien11.
Voorbeelden zijn flyers, folders, brochures, advertenties, reclamedrukwerk, (presentatie)boekjes of presentatiemap – uiteraard in jouw huisstijl.

Klanten die zelf liever geen drukte met drukken willen, laten het hele traject aan Holtien11 over.

Als je een boek wilt laten drukken, komt er heel veel op je af. Veel te veel. Maak dan een afspraak met Holtien11, voor de opmaak van pagina’s en de uiterst belangrijke keuze voor de typografie.

Boek drukken

Wil je je boek van binnen en/of van buiten voorzien van prachtige illustraties in opdracht, ga dan naar Wauw wat mooi!